Bekijk galerij

Doe mee met jobdates en jobevents

Geschikte kandidaten vinden? Daarvoor organiseert Talentenstroom allerlei evenementen. Een jobbeurs is een goed moment om uw bedrijf voor te stellen aan een grote groep werkzoekenden. Ideale ‘employer branding’ terwijl u ook een eerste kennismaking hebt met geïnteresseerde kandidaten. Liever een persoonlijkere aanpak? Dan is een jobdate meer geschikt. Jobdates zijn dé manier om op een laagdrempelige manier met potentiële werknemers te spreken. Voordeel is bovendien dat u op korte tijd heel wat kandidaten kan spreken voor een eerste screening.

Doe mee met onze jobevents

Tijdens een jobbeurs of jobdate van Talentenstroom maakt u kennis met kandidaten die een opleiding logistiek volgen of interesse hebben in een functie als logistiek bediende. Gebruik deze kans niet alleen om te polsen naar hun competenties, maar ook om te vertellen over uzelf als werkgever. Leg bijvoorbeeld uit hoe u nieuwe werknemers ontvangt op hun eerste werkdag. Of welke activiteiten er zijn met de collega’s. Of welke interessante projecten uw bedrijf onlangs heeft gerealiseerd. U maakt er een blijvende indruk mee.

Volgende jobevents en jobdates Talentenstroom

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Talentenstroom om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende jobdate (zie onderaan elke pagina) en om je als eerste in te schrijven of neem een kijkje op onze pagina ‘jobevents’.

Jobevents van het hoger onderwijs

De hogescholen KDG en AP en de Universiteit Antwerpen organiseren ook elk jaar een jobbeurs en talentenforum. Er snel bij zijn als bedrijf is de boodschap want de standplaatsen zijn in een mum van tijd uitverkocht: