Verder studeren in logistiek, transport en internationale handel

Met een diploma logistiek, transport en internationale handel ligt er letterlijk een zee van mogelijkheden voor je open. Je kan aan het werk in de haven of bij een van de talrijke bedrijven die rond de haven actief zijn. En je hoeft nog niet te weten welke job het precies wordt, je kan kiezen uit een hele waaier aan logistieke beroepen.

Eén ding staat vast: je verveelt je geen moment. Afwisselende taken, internationale contacten en doorgroeimogelijkheden ga je zeker terugvinden.

Behaal gratis je diploma via VDAB

Ben je werkzoekend en wil je graag een diploma voor secundair of hoger onderwijs? Via VDAB kan je gratis een diploma behalen.

Se-n-Se Internationaal transport en goederenverzending

Se-n-Se staat voor ‘secundair na secundair’, een specialisatie-opleidingen van 1 jaar die je kan volgen na je zesde jaar middelbare school.

Volwassenonderwijs (CVO) Transport en logistiek

Microdegree Logistiek Management

Niet meteen toe aan een volledige graduaats of bacheloropleiding? Met een microdegree logistiek bij KDG Antwerpen ben je in 1 jaar klaar voor een job in de haven en de logistieke sector. De opleiding start half september, maar je kan ook later instappen, tot februari.

Graduaat Transport en logistiek (vroegere HBO5)

6 afstudeerrichtingen: Magazijnbeheer, Wegvervoer, Terminalbeheer, Spoorvervoer, Luchtvracht, Douanedeclaratie

Professionele Bachelor Logistiek Management (afstudeerrichting in Bedrijfsmanagement)

Master Maritiem en logistiek management

Advanced Master / Master-na-Master / Postgraduaat