Vacature moeilijk in te vullen? Schakel ons partnernetwerk in

Uw vacature raakt moeilijk ingevuld? Dan is het misschien tijd om het over een andere boeg te gooien. Talentenstroom is geen selectiekantoor — nog steeds de snelste oplossing wanneer u dringend op zoek bent naar een nieuwe medewerker. Maar samen met onze partners zijn we wel perfect geplaatst om u te helpen doelgericht kandidaten te ontmoeten en hun competenties te versterken.

Versterk uw vacature

Employer branding gaat natuurlijk verder dan uw vacatures alleen. Maar het is vaak wél die vacature waarmee u een eerste indruk maakt als bedrijf. Gaat het daarbij mis? Dan krijgt u weinig respons, of niet de juiste. Talentenstroom bekijkt samen met u hoe uw vacatures beter kunnen:

  • doelgerichte opmaak
  • duidelijke, wervende omschrijving
  • een correct eisenpakket
  • oplossingen voor mogelijke drempels bij sollicitanten

Trek de juiste mensen aan

Veel logistieke bediendejobs zijn knelpuntberoepen of zijn moeilijk in te vullen via klassieke kanalen. Talentenstroom brengt u in contact met kandidaten die specifiek op zoek zijn naar werk in de logistiek. Via jobdates, jobbars en andere evenementen ontmoet u gemotiveerde sollicitanten. En wat meer is: via het netwerk van Talentenstroom — sociale media en onze eigen contacten met geschikte kandidaten — bereikt uw vacature meteen de juiste doelgroep.

De ideale kandidaat? Die maakt u zelf!

U hebt een kandidaat gevonden die alle capaciteiten en motivatie heeft … maar nog geen ervaring of logistiek diploma? Dan adviseren onze partners u graag over opleidingen om de juiste kennis op te doen, of innovatieve manieren om uw kandidaat op te leiden binnen uw bedrijf.

Kandidaten vinden via VDAB

De snelste weg naar een gemotiveerde nieuwe medewerker? Dat is de databank van VDAB. In drie stappen vindt u kandidaten die perfect passen bij uw vacature:

  1. Meld u aan in uw persoonlijke HR-ruimte ‘Mijn VDAB’. Doet u dit voor het eerst? Dan moet u eerst registreren. U vraagt een persoonlijke code en paswoord aan om toegang te krijgen tot de toepassing. Daarna gebruikt u de handige tool om uw vacature in te voeren.
  2. Match meteen geschikte kandidaten uit de cv-databank aan uw vacature. Als er nieuwe cv’s verschijnen die passen bij het profiel dat u zoekt, houdt VDAB u op de hoogte. Via de toepassing kan u ook de hulp van een VDAB-medewerker inschakelen om geschikte kandidaten te vinden.
  3. Volg uw vacature persoonlijk op via de app. Van de publicatie van uw vacature tot de uitnodiging van kandidaten: de toepassing maakt het u eenvoudig.

Neem contact op!

De hulp van Talentenstroom inschakelen bij uw rekrutering? Laat hier uw gegevens achter en krijg een persoonlijk antwoord. Els Ceunen beantwoordt uw vragen.

Stap 1 van 2 - Regelmatig nieuws ontvangen van Talentenstroom?

50%