Werkzoekend? Maak een vliegende start in de internationale handel!

Ben je werkzoekende en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek in dit filmpje of een job als logistiek bediende in de internationale handel iets voor jou is!

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt een job in de boeiende wereld van de internationale handel, het vervoer en de logistiek je wel aan?

Onze partners organiseren regelmatig opleidingen die je klaarstomen voor een functie in onze sector, zoals de opleiding Bediende Internationale Handel en logistiek van LOGOS in samenwerking met de VDAB. Na een intensieve opleiding van 3 maanden gevolgd door 6 weken stage, beschik je over de nodige competenties waarmee je aan het werk kan in een brede waaier van instapfuncties.

Lijkt deze opleiding iets voor jou? Eerste stap is een infosessie volgen via VDAB. Schrijf je tijdig in want deze sessies zijn snel volzet. In een volgende fase worden ook je startcompetenties en je motivatie getest om in aanmerking te komen voor de opleiding.

Geslaagd voor deze test? Dan mag je mee op Expeditie Haven. Tijdens deze boeiende dag tonen we je in de voormiddag de haven en verschillende bediendeberoepen en krijg je in de namiddag een inspirerende workshop. Zo weet je zeker of werken in de logistieke sector iets voor jou is.