Jobdate met kandidaten met kennis van haven en logistiek

Zoekt u medewerkers of hebt u stageplaatsen voor logistiek bedienden? Wil u die snel vinden? Tijdens onze jobdate maakt u kennis met heel wat kandidaten die hoogopgeleid en meertalig zijn, ervaring hebben in de logistiek of net een opleiding afronden. Allemaal hebben ze de juiste competenties voor de job.

Op korte tijd veel kandidaten ontmoeten

U ontmoet enthousiaste kandidaten met kennis van haven en logistiek die op zoek zijn naar werk of een stageplaats. Een aantal cursisten ronden een opleiding Bediende Logistiek af en zijn op zoek naar een job of stageplaats. Ook maakt u kennis met hoogopgeleide anderstaligen met een intensieve Engelstalige opleiding Expeditie Skills. Ze spreken meerdere talen en zijn extra gemotiveerd om in de logistiek aan de slag te gaan. Daarnaast stellen werkzoekenden met ervaring en studenten die afstuderen aan de hogescholen zich graag aan u voor.

Al deze kandidaten zoeken werk of een stageplaats in de Antwerpse logistieke sector.

Meer over de opleiding en aanwerving

U krijgt eerst informatie  over de aanwezige kandidaten, over de opleidingen die de cursisten net hebben afgerond en de ondersteuning die u kan genieten bij aanwerving. Daarna is het aan de kandidaten, die u tijdens speeddates zullen overtuigen van hun competenties.

Aansluitend kan u netwerken met andere bedrijven uit de sector.

Praktische info

Den Bell – 5de verdieping – Francis Wellesplein 1 – 2018 Antwerpen
Parkeren kan u in de garage van Den Bell

 

Wilt u meer weten over onze jobdates? Contacteer Els Ceunen | 03 221 73 32 |els.ceunen@talentenstroom.be