Talent in de Haven

Nieuwe virtuele jobdate op 27 april 2021!

Op 27 april 2021 organiseren we samen met onze partners* opnieuw een virtuele jobdate voor technische en logistieke profielen in de haven. Deelnemen kan nog steeds gratis! We werken hiervoor samen met het platform van Conversation Starter, deze keer in een verbeterde versie. 

Concreet zullen er jobaanbiedingen te vinden zijn logistieke en technische profielen in de Haven van Antwerpen. Denk hierbij aan monteurs, procesoperatoren en elektriciens maar ook voor expediteurs, waterklerken en logistiek verantwoordelijken. Talent in de Haven is daarmee dé plek bij uitstek voor werkgevers en werkzoekenden om te zien waar ze matchen en elkaar te vinden. 

*Talent in de Haven is een samenwerking tussen Talentenfabriek, Talentenstroom, VDAB, Alfaport Voka en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

 

 

 • Schrijf je bedrijf in voor Talent in de Haven via het platform van Conversation Starter en vind nieuwe, enthousiaste werknemers.

  Hoe werkt het?

  Samen met Conversation Starter creëerden we een digitale omgeving waar we vooral inzetten op matching. Op basis van keywords, die u zelf aan uw vacatures koppelt, zal onze matchingstool er voor zorgen dat de juiste werkzoekenden aan de juiste vacatures gelinkt worden. Door middel van gesuggereerde matches kunnen er vervolgens gesprekken aangevraagd en ingepland worden.

  Wij, Talentenfabriek en Talentenstroom, kijken langs de zijlijn mee. Ook wij zullen, dankzij onze kennis van de vacatures, de juiste sollicitanten naar uw vacatures toeleiden. Daarnaast zullen ook de mensen achter Conversation Starter klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden.

  Wist je dat we deze keer aan de slag gaan in een verbeterde versie dankzij jullie feedback van de vorige editie? Zo is de aftelklok tijdens de gesprekken duidelijker gemaakt, kan je notities toevoegen tijdens de gesprekken, kan je de totale duur van het event blokkeren in je agenda en kan je de booth van je bedrijf aanpassen na je registratie.

  Timing en tijdsinvestering?

  Het evenement ‘Talent in de Haven’ zal doorgaan op 27 april 2021.  Vanaf 19 april kan je gesprekken inplannen. Werkzoekenden kunnen vooraf hun profiel aanmaken en u kan deze profielen reeds bekijken. Gesprekken kunnen ingepland worden tussen 9u en 21u, zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen aangeven welke momenten voor hen passen. U hoeft dus niet heel de dag beschikbaar te zijn.

  Ook als bedrijf dient u een bedrijfspagina op te maken. Dit wil concreet zeggen: vacatures uploaden, logo bezorgen, bedrijfsinfo aanvullen, keywords toekennen, … Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen. Dit is immers de basis van de matching.

  Inschrijven?

  Inschrijven voor bedrijven kan via deze link. Ons instructiefilmpje helpt je alvast op weg.

  Inschrijven kan tot en met vrijdag 9 april 2021. Er is plaats voor 20 bedrijven en 10 interimkantoren.

 • Wil je deelnemen aan onze virtuele jobdate? Registreer je gratis voor Talent in de Haven en ga op zoek naar jouw volgende job.

  Wat is Talent in de Haven?

  Talent in de Haven is een virtuele jobdate voor technisch en logistiek talent waarbij werkzoekenden en een 30-tal bedrijven in en rond de haven aan elkaar gekoppeld worden. Dit via een slim automatisch matchingssyteem op basis van keywords.

  Wanneer?

  Op 27 april 2021 kan je contact maken met de verschillende bedrijven. Gesprekken kunnen ingepland worden tussen 9u en 21u, zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen aangeven welke momenten voor hen passen. U hoeft dus niet heel de dag beschikbaar te zijn.

   

  Inschrijven?

  Inschrijven is gratis! Maak vanaf nu al online je profiel aan. Inschrijven duurt slechts 10 minuten. Onze instructievideo helpt je op weg. Hoe vollediger dit profiel, hoe beter de matchings kunnen gebeuren. Een week op voorhand zal je de beschikbare vacatures kunnen bekijken en afspraken met bedrijven kunnen maken.