Talent in de Haven 2.0

Talent in de haven is terug! Van 16 tot en met 20 november organiseren we samen met onze partners een tweede virtuele jobdate voor logistiek bedienden en industriële profielen. Dit keer in een nieuw jasje, maar nog steeds gratis.

Op Talent in de haven is er plaats voor 30 bedrijven. Allen zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s voor hun bedrijven in en rond de Antwerpse Haven (zowel linker – als rechteroever) voor logistieke en technische functies. Concreet zal je dus jobaanbiedingen vinden voor bv. monteurs, procesoperators en industriële elektriciens maar ook voor expediteurs, waterklerken en logistiek verantwoordelijken. Talent in de Haven is daarmee dé plek bij uitstek voor werkgevers en werkzoekenden om te zien waar ze matchen en elkaar te vinden!

*Talent in de Haven is een samenwerking tussen Talentenfabriek, Talentenstroom, VDAB, Alfaport VOKA en Industriewerking VOKA Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

 • IK BEN EEN BEDRIJF

  Wil je deelnemen aan onze digitale jobbeurs? Registreer je voor Talent in  de Haven 2.0 en wees zeker van je plek op onze virtuele jobdate. 

  We zetten nog even alles op een rij:

  HOE WERKT HET

  Voor deze editie werken we samen met het digitale platform Conversation Starter, een Antwerpse start-up. Met hen hebben we de feedback over de vorige jobdate doorgenomen en een platform op maat gemaakt. Op basis van keywords, die zowel werkzoekenden als bedrijven vooraf moeten aanduiden, richt deze jobdate zich op matching tussen werkzoekenden en uw vacatures. Ook kan je op voorhand gesprekken inplannen met interessante sollicitanten. Een eenvoudige stap in je zoektocht naar een enthousiaste collega.

  Tijdens de eerste editie van Talent in de Haven zag je op je scherm een beursvloer. Dit zal nu anders zijn. Het systeem zal onmiddellijk matches maken tussen bedrijven en werkzoekenden. Dit gebeurt op basis van de keywords die werkzoekenden en bedrijven opgeven. Uiteraard zorgen we nog steeds voor een overzichtelijke lijst met de deelnemende bedrijven & alle vacatures. Je zal daarnaast ook een eigen bedrijfspagina kunnen inrichten. 

  Wij, Talentenfabriek en Talentenstroom, kijken langs de zijlijn mee. Doordat ook wij zicht hebben op de vacatures maar ook op de werkzoekenden die zich inschrijven, zullen wij tijdens deze 5-daagse de juiste sollicitanten naar uw vacatures toeleiden. 

   

  TIMING EN TIJDSINVESTERING

  Het evenement ‘Talent in de Haven’ zal doorgaan van 16 tot 20 november. Een permanente ‘stand-by’ is niet noodzakelijk.   Omdat we nu met Conversation Starter werken, zal het mogelijk zijn om gesprekken met interessante profielen reeds op voorhand in te plannen. 

  Op donderdag 19 november voorzien we een live-moment van 13u tot 16u. Op dit moment vragen we aan alle bedrijven om virtueel aanwezig te zijn. Werkzoekenden kunnen op voorhand al een tijdslot aanduiden om zich aan u voor te stellen. Zo hoeft u al zeker geen 3u stand-by te zijn. Verder kan u zelf tijdsloten inplannen op andere momenten wanneer u dat wenst.

  Registreren op het platform kan vanaf maandag 12 oktober. Vanaf dan kan u een profiel aanmaken.  De inschrijvingen voor bedrijven stoppen op maandag 5 november. Vanaf 9 november zal het platform toegankelijk zijn zowel voor u als bedrijf als voor de werkzoekende. 

  Het is de bedoeling dat u als bedrijf uw bedrijvenpagina op voorhand al vormgeeft. Dit wil concreet zeggen: vacatures uploaden (in PDF), logo uploaden, bedrijfsinfo aanvullen, keywords toekennen, … . Het is belangrijk om dit met zorg te doen. Dit is immers de basis van de matching. We kunnen je hier echter op elk moment in ondersteunen. Ook de mensen achter Conversation Starter staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij uw registratie ontvangt u ook een hand-out in de vorm van een video.

  INSCHRIJVEN

  Schrijf je in voor Talent in de Haven 2.0. Deelname is gratis. We hebben slechts plaats voor 30 bedrijven, tijdig inschrijven is de boodschap. Bekijk zeker ook de video van Conversation Starter waar ze stap voor stap het aanmelden van je account uitleggen.

 • Je registreren voor Talent in de Haven gaat voor werkzoekenden vanaf 9 november. Vanaf dan vind je ook meer informatie over Talent in de Haven op deze pagina.

  Registreer je hieronder en ontvang op 9 november een link om je te registreren.

  Wil je een persoonlijke uitnodiging met link ontvangen voor 'Talent in de Haven'? Geef hier je mailadres op.

   

   

Stap 1 van 2 - Regelmatig nieuws ontvangen van Talentenstroom?