25/2/2019 – Jobdate haven & logistiek

Talentenstroom organiseert op maandag 25 februari opnieuw een jobdate.

Als cursist in een opleiding logistiek, transport of internationale handel of als geïnteresseerde werkzoekende/ werknemer ontmoet je bedrijven met boeiende vacatures voor logistieke bediendefuncties. De ideale kans om op 1 namiddag meerdere korte sollicitatiegesprekken te hebben.

Als bedrijf ontmoet je er cursisten in opleiding, op zoek naar een stageplaats, IBO of een vaste job. Daarnaast spreek je ook met werkzoekenden of geïnteresseerde werknemers die graag de stap zetten naar een job in logistiek en internationale handel.

Deelnemen aan de jobdate is gratis, zowel voor bedrijf als geïnteresseerde deelnemer, maar je moet vooraf wel inschrijven. Voor bedrijven is het aantal deelnemers beperkt tot 13.

Schrijf je in als bedrijf

Schrijf je in als werkzoekende / cursist / geïnteresseerde werknemer

 • Solliciteren tijdens korte speeddates

  Tijdens de jobdate ontmoet je meerdere bedrijven in een kort sollicitatiegesprek. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Op dinsdag 19/02/2019 geeft Talentenstroom een infosessie  om je voor te bereiden. Je krijgt dan meer uitleg over het verloop van de jobdate, de aanwezige logistieke bedrijven en de vacatures die ze hebben.

  Zorg zelf voor een actueel CV dat helemaal up-to-date is. Breng tijdens de jobdate je CV mee, afgedrukt in minstens 13 exemplaren.

  Schrijf je in voor de voorbereidende infosessie en de jobdate!

 • Wie ontmoet je tijdens de jobdate?
  • Cursisten Transport en logistiek medewerker VDAB en LBC
  • Cursisten Bediende internationale handel en logistiek VDAB en Logos
  • Werkzoekenden met ervaring als logistiek bediende
  • Optioneel: studenten hoger onderwijs en Se-n-se leerlingen logistiek
  Vooraf vacatures bezorgen

  Je wil toch ook graag kandidaten ontmoeten die goed voorbereid zijn op de speeddate. Daarom vragen we om voor 18/02/19 jullie vacatures te bezorgen aan els.ceunen@talentenstroom.be.

  Je mag de vacatures aanleveren in PDF of via een link naar de online functieomschrijving. Wij bezorgen de vacatures vooraf aan de ingeschreven kandidaten.

  Schrijf je in

  Wil je met je bedrijf gratis deelnemen aan deze jobdate? Schrijf je dan tijdig in, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Stap 1 van 2 - Regelmatig nieuws ontvangen van Talentenstroom?

50%