Verder studeren voor Logistiek en Transport

Tijd om te kiezen welke weg je inslaat na het middelbaar? Met een logistiek diploma ligt er een zee van mogelijkheden voor je open. Je kan aan het werk in de haven of bij een van de talrijke bedrijven die rond de haven actief zijn. En je hoeft nog niet te weten welke job het precies wordt: met een logistiek diploma op zak kan je kiezen uit een hele waaier aan logistieke beroepen. Eén ding staat vast: je verveelt je geen moment.

Se-n-Se-opleidingen

Se-n-Se staat voor ‘secundair na secundair’: specialisatie-opleidingen van een jaar die je kan volgen na je zesde jaar middelbare school.

Graduaat Logistiek

De beroepsgerichte opleiding Logistiek, transport en mobiliteit kan je volgen bij de Thomas More Hogeschool in Geel. Dit is een opleiding van het Hoger Beroepsonderwijs, een heel praktische vervolgopleiding voor wie (nog) een hoger diploma wil halen. Dit is een voltijdse opleiding die 1,5 jaar duurt.

Bachelor Logistiek Management

In Antwerpen kan je een bacheloropleiding Logistiek management volgen bij de Karel de Grote Hogeschool en de AP Hogeschool. De opleiding duurt drie jaar en is een afstudeerrichting van de opleiding Bedrijfsmanagement.

Stap 1 van 2 - Regelmatig nieuws ontvangen van Talentenstroom?

50%